İSTANBUL / FATİH - Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Rehberlik Servisimiz tarafından sınav kaygısı yaşayan öğrencileri tespit etmek, sınav kaygısının nedenlerini ortaya çıkartıp çözüm bulmak amacıyla 12. Sınıf YKS hazırlık grubu öğrencilerimize Sınav Kaygısı Ölçeği uygulandı.

Mrt

İstanbul liseler arası Geleneksel Türk Okçuluğu Genç Erkekler (B) kategorisi Açıkhava 40 metre atışları sonucunda İstanbul 3.sü olan öğrencimizi tebrik ederim. Bu başarıda emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz ve antrenörümüz Gökhan Öksüz'ü de ayrıca tebrik ederim.

Mrt

İstanbul’da öğrenim gören Uluslararası FSM öğrencilerimize yönelik, İstanbul İl Müftü Yardımcısı, TDV Eğitim ve Kültür Hizmetleri Müdürü, Okul idarecileri ve paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile Üsküdar Belediyesi sponsorluğunda iftar programı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

İsrail zulmü altında bulunan ve açlıkla mücadele eden Filistinli Müslüman kardeşlerimize yardım etmek amacıyla 4 Mart 2024 pazartesi günü başlayıp 5 gün süren,  bir  kermes düzenlenlendi. Emeği geçen öğrencilerimize velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi'ni ve Şehitlerini Anma Töreni düzenlendi.Tarih Öğretmenimiz Mehmet Üzmez'in koordinesinde 24 öğrencinin samimi ve  yoğun gayretleriyle gerçekleştirilen programa 180 kişi katıldı. Bugünün şuurunu asla kaybetmemek ümidiyle. Cümle şehitlerimize rahmet ola...

Mrt

Nizâmiye ekibi öğrencilerimiz Gazeteci-Yazar Adem Özköse ile Cennete Otostop kitabı üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Programa hazırlık sınıfı öğrencilerimiz de iştirak etti. Söyleşinin akabinde yazar, öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.

Programın gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Arnavutköy Akşemsettin AİHL'nin ortaokul 8.sınıf öğrencileri eğitsel ve sosyal imkanlarımız hakkında bilgi edinmek amacıyla 19 Mart tarihinde okulumuza bir ziyaret gerçekleştirdiler.

UFSM AİLE BULUŞMALARI

Gönül coğrafyamızdan evlerinize uzanan bir kardeşlik yolculuğu başlıyor.

• Öğrencilerimize aile sıcaklığını yaşatmak

• Kültürümüzü yakından tanıtmak

Kardeşlik köprülerimizi inşa etmek için HEP BERABER TEK YÜREK OLUYORUZ.

Mrt

Geçen hafta Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul tanıtımımızı gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Güngören Gaziler İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri eğitsel ve sosyal imkanlarımız hakkında bilgi edinmek amacıyla 6 Mart Salı günü okulumuza bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Mrt

Öğrencilerimizde teknoloji ile ilgili "Siber Güvenlik" noktasında farkındalık oluşturmak amacıyla bu konferans planlanmıştır. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Bugün "nizamiye" ekibimizin sosyal etkinlik zamanıydı.

Yağmur altında da olsa güzel bir müsabaka oldu.

Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

İTÜ Ayazağa kampüsünde yapılan "2204 Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışmaları"nda 2 takımımız Türkiye finaline hak kazanmak için mücadele ediyor. Başarılar diliyoruz.

Mrt

UFSM ailesi olarak Gazze'ye desteğimiz devam ediyor.

Emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzun eğitsel ve sosyal imkanları hakkında bilgi edinmek amacıyla 27 Şubat Salı günü kurumumuzu ziyaret ettiler.