İSTANBUL / FATİH - Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzun eğitsel ve sosyal imkanları hakkında bilgi edinmek amacıyla 27 Şubat Salı günü kurumumuzu ziyaret ettiler.

Şbt

Eğitimde yapay zekâya giriş eğitimi, matematik öğretmenimiz Bayram YILMAZ tarafında Fatih'teki İmam  Hatip okullarında görev alan öğretmenlerimize 19-23 Şubat tarihleri arasında  verilmiştir. Okulumuz eğitimde yenilikçi uygulamalara öncülük ederek eğitimde başarının artmasına katkı sunmaya devam etmektedir.

Matematik öğretmenimiz Bayram Yılmaz'a teşekkür ederiz.

Şbt

7 Şubat 2024 tarihinde okul psikolojik danışma ve rehberlik servisimiz tarafından hazırlık sınıfı ve 9. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak TBM eğitimleri kapsamında "Tütün Bağımlılığı" semineri gerçekleştirilmiştir.

Ock

3 Ocak 2024 Çarşamba günü 10. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimiz tarafından alan seçimi konusunda bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

Ara

Üst eğitim kurumlarının tanıtılması çalışmaları kapsamında okul rehberlik servisimiz tarafından İstanbul Teknik Üniversitesine bir gezi düzenlendi. Okulun eğitim imkanlarının ve sosyal alanlarının tanıtıldığı çalışmaya 12. sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Kas

Eyüpsultan Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu LGS hazırlık grubu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek tanıtım çalışmalarımıza katıldılar.  Bu kapsamda eğitim ve sosyal alanlarımız gezilerek ziyaretçilere bilgilendirme yapıldı.

Kas

Üst eğitim kurumlarının tanıtılması çalışmaları kapsamında okul rehberlik servisimiz tarafından İbn Haldun Üniversitesine bir gezi düzenlendi. Okulun eğitim imkanlarının ve sosyal alanlarının tanıtıldığı çalışmaya 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Kas

Sakarya Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip Ortaokulu LGS hazırlık grubu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek tanıtım çalışmalarımıza katıldılar. Bu kapsamda eğitim ve sosyal alanlarımız gezilerek ziyaretçilere bilgilendirme yapıldı.

Kas

Bağcılar'da ve Güngören'de bulunan imam hatip ortaokulunda eğitim gören LGS hazırlık öğrencileri okulumuzu tanımak için kurumumuza bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Kas

Okul tanıtım çalışmalarımız kapsamında Fatih civarında bulunan 10 ilçedeki imam hatip ortaokullarından gelen okul psikolojik danışmanlarının katılımıyla bir tanıtım toplantısı düzenledik. Kahvaltının ardından müdür yardımcımız Muhammed Aydın ve psikolojik danışmanımız Abdulsamet Ağdaş tarafından okul tanıtım sunumumuz gerçekleştirildi. Buna müteakip katılımcı 32 psikolojik danışmanla birlikte kurum kampüsümüz gezilerek çalışma sonlandırıldı.

Kas

Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması çalışmaları kapsamında okulumuz rehberlik ve psikolojik danışma servisi koordinesinde 12. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla Boğaziçi Üniversitesi tanıtım gezisi gerçekleştirildi.

Kas

Gaziosmanpaşa Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul bölümü öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.  Bu kapsamda psikolojik danışman Abdulsamet Ağdaş tarafından katılımcı öğrencilere okulumuz hakkında bilgi verilerek kampüsümüzün fiziki tanıtımı gerçekleştirildi.

Ekm

28 Eylül Perşembe günü 12. Sınıflardan ilahiyat düşünen öğrencilerimizle, İmam-hatip meslek dersleri öğretmenimiz Beytullah Mısır öncülüğünde, Marmara İlahiyat'ı ziyaret ettik.

Ekm

18-21 Mayıs tarihleri arasında Okulumuzda İnternational Fatih Sultan Mehmet Model United Nation Konferansı 188 delegenin katılımıyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.